Lovisasaklart @instagram

Följ mig gärna på instagram, love you ♥


U.S.A. BITCHES

Farligt nära nu! En vecka tills jag drar, galet!


Ett äpple

Hemsk dag igår, inne hela dagen och kollade Gossip Girl osv. Ett äpple var det enda jag åt på hela dagen fram till middag. Fick i mig lite köttfärs och såklart chocklad doppade jordgubbar. (Går inte att tacka nej till)
Det var riktigt obehagligt igår. Jag låg i samma position för att inte det skulle göra så ont i magen, kändes som jag skulle spy, jag kunde inte äta, bara låg och waina, höll på  att svimma osv, kusligt!
Idag mår jag bättre i alla fall tack vare my lovely drugs! 


2cool4school

USCH så äckligt sett starta morgonen på, ligger med magont i krampställning och kan knappt röra mig. Kan inte äta någonting heller känns det som, fast man måste väl tvinga i sig något ändå...
Jäkla skönt att slippa skolan, men jag har ändå så galet mycket att plugga ikapp till!


25e mars

Tja tja, söndag idag, alltid soft! Drog in till stan idag och fikade med Jens, asnice! Träffade Nora på vägen hem, hon tycker jag ska börja gå på träningarna igen, jag kommer fan dra ner till planen snart igen, kan inte hålla mig borta från fobollen! Nu ska jag plugga för ovanlighetens skull, ha det fint puss


Lame fredag

Hade riktigt kul med Lotta idag, underbara bästavän! Nu senare ikväll har jag bara softat och fredagen har varit rätt lame, imorgon blir det upp tidigt på konfirmation, suck...


Skola igen

Tjena sötnosar, sitter på bussen till skolan just nu, har på mig  ballerina skor idag! Hoppas att ni är glada idag för fet är iaf jagn Fy satan vad det här underbara vädret gör mig glad! Kortare och kortare tills sommarlov också! Har så äckligt mycket roligt att se fram imot, bloggar mer senare idag, ha det BÄST puss!

Prao

Tjena babes, ska dra till min andra och sista dag på praoen, jag praoar på blomsteraffär ;)
Det är faktiskt väldigt roligt, ska gå dit nu i det underbara vädret, njut av dagen puss!


Sleeptalk

Haha, jag köpte en app för några dagar som heter Sleep talk som fungerar på så vis att man startar inspelningen innan man ska sova då och sedan spelar den in alla ljud som förekommer under natten, t.ex. om man snackar i sömnen, skrattar, morrar lite eller så?
Jag har i alla fall gjort det, och jag blev förvånad över hur mycket jag faktiskt pratar i sömnen! Jag sa någonting typ såhär "duvorna kommer ta i taket, varnswjwwdowj se an hur jävla skönt som helst" och så stönade jag en hel del och rapade en gång mitt i natten, och sa "mysigt" efter det?! Asså ni borde fan köpa den appen för 7 kr, SÅ VÄRD!


God natt mina älsklingar

Tänkte önska er en god natt nu innan jag somnar, imorgon blir det prao på blomsteraffär, weho!
Ska bli nice faktiskt, får se vad som händer sen efter, plugg skulle behövas men jag är troligtvis för lat för det...
Illa, men det är sån är jag. Ni får sova så gott och tänk på era älskade innan ni somnar, på de som verkligen betyder något för er! Puss


Gossip Girl

Tja brudz & grabbz, lite random idag... Jag och Moa gick till bussen och såg att en vädigt liten tant med någon skyddsgrej på huvudet typ gick runt bussen och på väg framför den och grejer. Shit jag blev så jävla rädd att chaffisen skulle köra över henne. Jag tog henne i hand och så gick jag och Moa och lämnade henne på ålderdomshemmet, blev förbannad!
Hur kan de missa att den där senila, sjuka tanten som liksom knappt pratade hade gått ut från hemmet och yrade om kring. Hon kunde fan blivit påkörd eller gått till skogen! Riktigt jävla slarvigt!

Jaja, nu är jag hemma och ska kolla på Gossip Girl och käka, senare blir det en pw. Ska köra på minst en timmes pw per dag fram till Miami! Kommer såklart fortsätta efter det, mår förjävla bra av det!
Måste ta mig tid och deffa lite också!


Sliten frågetecken

Hej gullungar, jag var på träningsläger med laget under helgen det var därför uppdateringen inte var något vidare. Efter jag kom hem från lägret igår drog jag på en pw och kollade sedan på Gossip Girl och Elsas Värld, var helt slut då alltså galet bra med tjejserier då! Startade morgonen bra idag med stekt ägg, mùsli och en smörgås, ska avsluta den bra med att träffa Zuaw. Skoldagz nu, ha det bäst puss! 

Jag och Nora har det bra


DÅLIG UPPDATERING

Hejsan babes, har varit skitdålig på att uppdatera! Men i alla fall så jobbade Lovisa, Linnea och jag i köket i onsdags, det var skit mycket olja över allt! På torsdagen skulle bara jag och Linnea jobba för Lovisa skulle till tandläkaren men det kom någon som proar på våran skola och hjälpte till, skööönt. Igår var jag med Lovisa, vi var hemma hos henne och råsofta och hade kul! Sedan åt jag sykling med jolnötsås och lis, yeloooow food. Jag somnade med smink på och vaknade med typ inga ögonfransar kvar ;s Men jag och min pappa har varit och kollat på skidkläder idag, vi åker till idre på torsdag! Hittade inget som funkade, så jag kommer typ få låna av min moster. Pappa och jag åt lunch på subway och hade bara kvalitetstid tillsammans. Ha det bäst, puss!





Just köpte en ny väska och plånbok i torsdag, lägger upp bilder senare!


Kökdag

Fifan vilken äcklig dag! Jag, Linnea och Moa jobbade hela dagen i skolköket, det var bara obehagligt!
Nej men roligt var det ändå with ma brudz! Sen såhär träffade jag Nora, vi drog ut på en promenad och lite utfallssteg på det. "Amazing training" som en kille samtidigt som han kollade på våra nice'a ass ;)
Ska kolla på lite webbutiker nu, puss!


Kära readers

Nuu ska jag dra till stallet, bjuder först på på en bild, rätt glad tjej ;) Puss!


Håkan Hellström

♥ sommarkänslor ♥


Spring times

Tjena sötnosar, fy fan vilken härlig måndag! Har varit skitglad hela dagen! Sprungit runt och skrikit och lallat osv. När jag kom hem laddade jag med mat, gick ut i det fina vädret drog igång lite skön sommar musik och tog en pw i en timme vid sjön. Efter det körde jag lite styrketräning, en lååång dusch, rakade mig, smörjde in mig med body butter och bodylotion, ansiktsmask och fixa naglarna, hur nice?
Är sådär lagomt genomtrött i hela kroppen och kan knappt skriva, lyssnar på lite svensk mysig musik, kommer somna när som helst. Ha det grymt änglar mina, puss och kram!

Bra väder!


Girls night!

Ikväll kommer Sofia hjärtat till mig, vi ska ha en girlnight på hööög nivå! Vi ska dra och köpa lite stuff och sedan göra god mat, fräscha till oss, snacka, skratta, mysa osv, asnice!


Jag är tillbaka

Hej älsklingar! Börjar bli mer motiverad att blogga, snart kommer våren liksom YEEEES!
Under veckan har jag tränat lite, gått powerwalks med Sofia eller Moa, träffade Lotta bästis och Tobbelino.
Är så jäkla glad nu, jag kan knappt skriva, jag har något lyckopirr i hela kroppen så jag skakar!
Min älskade mamma kom hem igår från Åland också, gullet hade köpt en av mina favorit parfymer, DKNY love!
Fick lösnaglar och nagellack också, så söt alltså!

Dock lite småpinsamt att mina naglar ser ut som jagvetintevad när jag tar bild på dem, whatevvaaa


KONY 2012

Hej babes, kom hem från skolan för någon timme sedan, såg nyss på en video som handlar om typ en man afrika som tar barn från sina föräldrar, han gjorde pojkar till soldater och tjejer till sexslavar! Han tvingar några av barnen att mutera andras eller sina egna ansikten, uppfattade inte det riktigt.. Men den är en halvtimme lång men den är väldigt värd att se på! http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
Jag suger på blogg.se så jag kan inte klippa in videon, så där är länket istället.
Sprid vidare videon, vi måste stoppa honom! Idag har vi disikerat räkor, det var rätt kul. Men det var väldigt i min klass som överdrev, de satt där och skrek. Haha, de kommer få en nära dödsupplevelse när vi ska disikera bläckfiskar. Igår blev jag skitglad mina iphone skal har äntligen kommit hit, yes! Här är bild på dem:


Räkan från idag

Swagalina ♥ MoaMask


Puss & kram


Hata måndagar

Åh vad måndagar suger, skapligt väder i alla fall! Är ändå på bra humör, SOL ute, hur awsome?
Igår gick jag och Sofia på en pw i en timme (med någon random blom-gubbe efter oss?) och efter det gjorde jag rump och ryggövningar. NU blir det ut i fina vädret igen på pw med min kära vän, asset får jobba stenhårt!
Puss!


tjabbatjenahallåvisägerså

Tja babes, länge sedan jag bloggade! Förlåt för det. Men i alla i tisdags var jag hemma hos air kickarN och hade det trevligt, senare på kvällen kom Lovisa hem till mig och då gick vi till coop och köpte ben n jerry. Vi såg på björn gustavssons film, så sjukt roligt! Lovisa sov hos mig och sedan på torsdagen så åkte min syster, min mamma och jag till farsta, jag köpte en kofta och ett par uber fina klackskor! Efter det skulle v hänta ut billetter till avlittli, då hade min syster beställt fel så vi behövde åka in till globen för att hämta dem.. På torsdagen sov jag över hos Lovisa, hon hade laddat ner flickan som lekte men elden. Men när vi skulle sätta på filmen så funkade inte den, typiskt. Vi såg i alla fall på någon annan trevlig film! Sedan på fredagen åkte vi till romme vid 7 på morgonen, det var asnajs! Fast det var lite snöhögar överallt men annars var det bra! På kvällen såg vi pistvakt, haha det var skit roligt. Trodde inte jag skulle fatta ett skit men den visade sig att jag kanske har en lite norrlänning inom mig.. Sov där och sen kom jag hem vi 12 nu idag. Mamma och jag var och handlande och nu ska jag gå och göra en smoothie! Ha det bra änglar!


Upp och ner, igen.

Fula tänder, men jag hade ovanligt fin ögonfärg!


Lovisa har jobbat på sitt ass ett tag


Fönstershpping

Shuuuez bitches, Sofia och jag fönstershoppade gaaálet idag, bökigt!
Gick runt och najsade oss och hade en dag FULL av skratt, dock ingen shopping för min del, men en liten fika
blev det i alla fall. Ska fixa sallad nu, evt träffa Hampus ikväll, ORKA jag behöver träna.

Okej c00la bilder, JAGSERUTSOMENNIOÅRINGPUSSOCHKRAM!



Romme

Riiiktigt fet dag igår alltså! Upp till Romme och åka hela dagen, kändes bra att ramla första åket btw! Nej men mina pjäxor suger, hade glömt spänna dem ;) Dra iväg och åka skidor måste börja göras oftare, synd bara att jag kom på det NU när det drar sig mot vår..

Mina naglar håller på att torka atm så jag passar på att lägga ut två råcoola bild från igår, puss!


RSS 2.0