Ang. mina ögonbryn

Jag fick några minuter över såhär på morgonkvisten så jag fick lust att skriva lite. Längtar förbannat mycket till sommaren som många andra, kom och tänka på att mina ögonbryn kommer vara så jäkla fula då!
Mitt hår kommer blekas (yeey) men det innefattar brynen också och VAD FAN, jag har nästan inga kvar efter en rakaparats incident... Det suger... För tillfället använder jag en åt hållet 'röd' ögonbryns penna, och eftersom jag är för snål för att kosta på mig en ny så går jag runt med den. Stora problem jag har...
Jag hoppas på att mitt hår kommer växa lite fram till bikini time också, skulle inte se helt fel ut.
Jag skulle kunna bjuda på en bild på mig i en ny bikini, men jag känner redan själv att jag skulle vara "atention hoe" aktikgt med en sådan bild tagen i sitt egna stökiga rum?
Ni får en porrig bild här ändå, Emina har fina tuttar, puss!


Skin

Tjena tjena, man hör på en gång efter hälsningsfrasen är sagd vem som skriver?!
Lovisa här i alla fall, Moa och jag drog och småshoppade efter skolan. Fick med mig ett halvfint halvband och en concealer. Hittade en gammal concealer också, damn it.
Så, i


Gomorron

Börjar morgonen med att missa bussen, måndagar suger. Jag har i alla fall sovit mina åtta timmar inatt, riktigt länge sedan jag gjort det på en vardag! Jag och bästisen åker och shoppar efter skolan, nice!
Ha en fin dag, puss
!

Gnatt bilda

Jag sover på Moas rumpa, sött.

Gulli

Laidback

Och efter det sprack mina jeans, igen...

Ful Tobb-man

Sovsäckar

Bra att jag är snygg


Fjortis

Sunday bitches, råååsoft! Söndagar är kärlek för min del, det är den dagen jag hinner ta hand om mig själv osv.
Var utomhus och grillade med la familia, tränade lite, städade mitt husplan, tog en härlig dusch med mera, så härligt. Tänkte blogga lite nu också eftersom jag inte gjort det på ett tag, förlåt för det...
Ni får lite bilder också så ni får perspektiv på saker och ting.

Under gårdagen vaknade jag upp med min trogna säng efter en underbar natt, sedan spenderade jag kvällen med Moa, Mimmi och Cissa. Vi gick och såg Alvin och gängen även fast jag inte är ett direkt fan av den typen av film. Gullig ändå! Vi satte oss och käkade supergod mat och skrattade en massor, härlig kväll!

Jag har ingen lust att skriva något mer just nu, inlägget kommer i slutändan då bli torrt, så här får ni en fjortisbild, puss!


Godmorgon

Hej sötnowzzar, Förlåt för dåligt uppdatering! Har inte orkat blogga.. I alla fall i torsdags var jag och Lovisa med Tobbelino, vi gjorde inte så mycket. Chillade hemma hos honom, det var nise. Igår var Lovisa hemma här och softade, gjorde kladdkaka :D Jag vaknade typ för 2 timmar sen, tog en dusch, åt frukost och så. Ska snart göra mig i ordning och sen ska jag, cissa, mimmi och Lovisa gå på bio. Det kommer bli mysikgt med en tjejkväll.
Men det var nog allt, puss ♥


12.

Good morning lovers and haters. Själv gick man upp för inte så länge sedan. Mår piss så det blir en hemmadag för mig, igen... Sitter just nu och äter den godaste tjockpannkakan, känns healthy!
Köpte en ny bikini igår, är så jäkla taggad inför Miami så jag kunde inte hålla mig.
Ska plugga massor idag och sedan om jag orkar blir det någon konfa träff.
Skriver mer sedan, puss!
GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM LOVISASAKLART


Beta house

Hejsan sötnosar, efter skolan idag då åkte jag och Lovisa till centrum och kollade runt lite. Jag köpte ett par trosor, det var hälften på rea-priset på lindex. HAH så glömde tjejen i kassan att typ ta bort det där bläcksaken som sitter fast på alla kläder. Så nu ska mamma gå tillbaka och fixa det för annars bli dem typ blåa. Kollade nyss på beta house, asskön rulle. Har ni hört att american pie kommer typ ut med en ny film? Jag läste det,
Men man vet ju aldrig vad som är sant på internet? Vi får hoppas på det i alla fall! Men jag funderar på att gå och lägga mig nu, är rätt trött. Just nu bloggar jag från mobilen, annars hade ni fått några fula bilder på mig :) Men godnatt babes, bloggar imorgon, puss!

Wfnöftmcklnxt macarena, habodyneewråc eeh macarena

Tränat nu då, fitness guru som man är. Seriöst riiiktigt härlig träning, fick en läskig kramp i röven också? Gjorde nog fel eller så ansträngde jag mig för hårt.. Okej vilken fag jag lät som.
Träning plus dusch och jag är helt jävla slutkörd, kommer somna hur snart som helst! Härligt ju, med tanke på hur lite jag faktiskt sover. Nu ska jag mysa med min mr
Perfect som jag kommer spendera natten med, min säng liksom wiho, inte mycket action här. Inte som jag kan ta upp på bloggen i alla fall. Haha synd för er, lägger egentligen upp väldigt lite av mig och mitt liv. Jag bjuder mest på fula bilder för att locka skratt. Ha en fin kväll, over and out.
/ Lovisa Bergström

Secret language

I'am at Sofias place right now and we're just chillin' out, wak. We are trying to do a heather to this blog, cuz' it looks... Awful. So, have a nice day, my english sucks, xoxo!


Godnatt

Tja Bitches, Lovisa sov hos mig från igår till idag, only good. Vi softade gAAlet. Sen idag träffade jag Rosita och två av hennes vänner, det var asnise. Och nu ikväll har jag och min älskade pappa kollat på Beck, det är standard. Men jag ska sova nu för jag är trött, godnatt.




Lika usel svenska som nu..


De vet du

Barnvaktat ikväll igen. Jag och Stoffis playade med lego och lira bilrace och kötta music, wääk.
Vi fucka ur, gjorde pannkakor också och shiiet, tungt bror.
Okej, NAAAB!
Fick lite dirty money i alla fall som ska in på kontot sen då. Känns bra att vara en rich bitch ;)

Eftersom jag har ett lite speciellt intresse som är att lägga ut fula bilder på mig själv så ska jag underhålla mig själv genom att bjuda på en fin "after-skridsko-look" med ett gulligt peacetecken som grädde på moset.Känner ni inte er mycket snyggare nu? :D Bra, puss!
(Det som är bra medfula bilder är att man känner sig så mycket snyggare annars, plus att man sparar tid. Klarar att göra en ugly-pose på ett försök. That's my thing!)
image description


www.zuaws.blogg.se

Tjena tjena! Igår drog jag och Sofia-man till stan för att shoppa jääärnet. Det blev en fika Wayne's också, för gott! Fett fult, några killar frågade oss två gånger om cigg. Med typ fyra timmars mellanrum? "Har du cigg?" har blivit en 'raggningsreplik' många använder nu förtiden? :o Usch.
Jaja jag drog hem till Moa senare, kände att jag behövde snacka om en grej som hände förut.

Rätt ful bild, menmen.. Outfiten

Linne - Hollister
Jeans - VILA
Jacka - h3h3 glömt vad affären heter :$ den i skhlm på ö.v. med pälsjackor osv.
Klackar - Scorett
Halsband - London
Väska - Guess


Lägg märke till mitt städade rum och hur sne min rumpa ser ut? N1cE


Soeta znela hestar

Ocensurerad video med massor av fula gamla bilder på mig och min älskling


Så fula

Hej, sitter just nu vid pianot och försöker lära mig "Young, wild and free". Jag tog en snabb paus från pianot för att lägga upp en asful bild på mig och Lovisa från i sommras från gotland.
 


Bilder






From Grancanaria, saknar!!

GangsterRrRRrRr

Mammiii ♥



Humörsvängningar

Brooooee

Ärtis <333

SÅ FULA!

sötnowz

Old

HtreHtre





Hahaha,vad fula :D


.

Design gjord på 5 minuter ungefär... Mest lite "reklam" för oss själva där, inte det mest pro'iga men den funkar.
Moa kommer snart lägga ut en mängd fula bilder snart också, stay tuned ;)


Lovisa i Miami


Några få bilder från GOTLAND

Herremindase, hittade massor av fula bilder från Gotland. Haha eftersom vi har bestämt att bjuda på oss så kan ni luta er tillbaka och titta på två osnygga fukkaz.

Såhär såg min rygg ut när jag flagade "/





VAFAN ÄR DET HÄR FÖR FUL BILD DU HAR TAGIT PÅ MIG MOA? Haha, hamsterface

Ful Moa ;)

ovarmt

osnygga


Miami

Längtar så in i norden till Miami!!!! Som tur är närmar sig resan våldsamt! 77 kvar om jag inte har räknat fel? Key West, Miami beach, Fort Lauderdale, Sawgrass Mills Mall, Fort Myers och Orlando ska vi försöka hinna besöka när vi är där. Hur nice? Ska shoppa som en galning på alla outlets också, WOHO!

Ska berätta en dålig solningshistoria. I somras när vi åkte till Turkiet var jag så dum att jag låg på madrass och solade HELA TIDEN. Jag brände mig inte som tur var, jag fick faktiskt den ùberheta brännan jag var ute efter! Jag har aldrig varit så brun tror jag? Kul så länge det varade, men strax efter började jag att flaga och såg ut som ett jagvetintevad. Trodde brännan skulle hålla bra den här gången eftersom jag också hade gått på turkiskt bad vilket gjorde att jag var len som en barnrumpa efter. Fick bort gammal äcklig hud då, det brukar göra under för att få en fin bränna som fäster bättre. Men icke. Den här gången ska jag tagga ner lite på solningen och smörja in mig med massa body butter och grejer varje dag, mjao.







@home and beeing sjuk

Blev hemma idag då, fifa12 vad skönt med sovmorgon ändå alltså! Tyvärr sket sig mina planer för ikväll MEN vad ska man göra liksom? Sitter och käkar någon typ av frukost och glor på mina idoler. Försöker mig också på något videoprogram som jag köpte till luren. Ångrar att jag köpte appen, den var rätt dålig... Taggad inför morgondagen i alla fall! In till big city med Sofia och shoppa järnet, sweet!
1/2znygg

UNRATED

Tja bitches, idag har jag och Lovisa snortat kondomer och drog ut dem genom munnen, hett.
Vi försökt även spruta vatten genom ögonen, men vi hade tyvärr inte sådana skillz... Jag (Lovisa) mådde för jävla illa efter jag såg en video så jag spydde. Spydde lite blod också, scary.
Det hände något med mina öron då också, gör svinont! Jag hoppas jag repar mig snart, puzz!


Babysittin'

Så skönt att äntligen ligga i sängen igen! Barnvakt med min bloggkollega idag, mysigt faktiskt!
Har galet med träningsvärk och sträckningar, whää det blev ingen träning då alltså ikväll :(
Jag känner hur torrt det här inlägget blev så jag spice'ar upp det lite nu... Nja kommer inte på något saftigt så,
pusS på högra kinden!
Min hand, nocomments.

En tisdags kväll

HAHA skolan var fetrolig idag alltså, woho det kändes riktigt grymt faktiskt! Haha vi hade kuddkrig och fagN Moa började gråta då för att hon fick luft i ögonen? Jag var busig och satt och tjuvvirkade på tyskan, bad!
Moa och jag åkte och letade praoplatser senare på dagen. får se hur det blir med det? Sedan blev det stallet och vi gjorde en övning som tränade en muskelgrupp jag inte ens visste att jag hade? Nej men ska börja träna lite fler kroppsdelar nu framöver. Bland annat ryggen...
LÄNTARSÅJÄKLAMYCKETTILLSOMMAREN
Imorgon hoppas jag på att hinna träffa Viktor my nigga, men jag ska vara barnvakt så jag får se hur det blir med det...
Blir nice med lite mer pengar till helgen. Nu ska jag läsa och smsa (det jämnar ut nörd-aktiviteten) nej men
Pus og cramh

Reading bitches

Fick hem två böcker ikväll, läste ut en av dem nyss... Alla har väl hört om boken "En lat jävels guide till MVG i alla ämnen"? Riktigt bra bok faktiskt! Den andra boken var "Hemligheterna med att få högsta betyg i skolan", ska ge mig på den nu härnäst. Jag gillar verkligen livsstils böcker, jag känner att de får mig att utvecklas och växa som person. Läste en bok om perfektionism förra året under någon utlandsresa mest för att ha något att göra undertiden man låg och schtekte. Den hade inte något med mig att göra direkt, men ingen kunskap är onödig so what the fuck liksom, jag kör. Känner en person (päron) som är jäkligt noggran med ALTT hon/han gör så det får väl mig att förstå honom lite bättre...


Shuffle

Tja babes, jag har bestämt mig för att jag ska bli as grym på att shuffla!
Det kommer ta så sjukt långt tid, men jag tänkter lyckas. Tränar cirka en timme per dag!
Det är så sjukt roligt och man får ju jätte bra kodis, som jag inte har nu..
Heheheh, Jag har precis dushat och borstat tänderna och ska sova snart.
Är typ ovanligt trött, ska se på tv nu, puss!


Ett tag sedan...

Tjena kompisar, pinsam uppdatering på senaste, uschaa!
Lite snabb update nu här innan det blir till att sova. Det var superfin is idag så jag och Moa drog och åkte grillz, awsome! Så jäkla roligt alltså, konståkning vore en riktigt rolig sport att träna!
Senare drog vi på en snabb shopping runda, köpte massa trosor, en tröja och ett par chinos och scrub. Är så glad att jag har fått mindre finnar nu, YEEEEES! Vi gick på Martins t gymnastik träning sedan och tog med Mimmi och Cissa sötnosarna också. Svinkul babes, saknar verkligen gymnastiken... Vore inte helt fel att börja igen?

Nu på kvällssidan har jag tränat armar och rumpa, lite ben också. Right at the moment fokuserar jag på att få biffiga armar, hade typ gräddfil från början... Börjar bli sorda tight, fuck yeah ;)
Drack nyss en grizäcklig protindrink också, satsarN... Nej nu börjar jag blogga fult, ska ta och lägga mig nu och få lite ordentlig sömn, puss hjärtana!


9:de

Hej babes, förlåt för dålig uppdatering. Har helt enkelt inte orkat blogga. Men Lovisa sov över hos mig från igår till idag. Det var fett roligt, vi var typ uppe till 5 och snackade med randoms. Sen sov vi typ till 3 idag, kommer inte kunna sommna ikväll :/ Men jag ska ut och gå med min hund snart, duscha och fixa ansiktsmask, skönt!
Lägger in en bild från Gran canaria, puss ♥



 


-

Hej sötisar, ligger med Lovisa och kollar på coola videos från idol och snackar.

Friday

Tjena tjena snyggingar! Försöker få tag i Viktor that little son of à bitch, nej men jo...
Tror jag åker hem till honom ett tag idag och sedan på kvällen blir det middag med min och lottas familj, myys! Hinner inte blogga JUST nu tyvärr, uppdaterar mer sedan, I promise! Puss

Skolperioder

Sitter hemma hos Lovisa och lyssnar på musik och väntar på att Tobbelino ska komma hit. Idag har vi nästan inte gjort något. Vi har fixat oss och ätit lunch, h3h3h3h3. Lovisa ska på bio med sin date Tobbe sen..
I 3an borstade jag inte håret och dushade cirka 2 gången i månaden, hahah usch. Jag trodde också att alla killar i klassen var kär i och ville ha mig, förstår inte varför. Det absolut värsta som hände i 3an var att min hund åt upp min mobil, jag fick inte en ny på ett år.. En annan sak jag gjorde var att jag sjöng när jag gick till skolan, och när jag mötte folk slutade jag sjunga när jag var typ en meter ifrån dem. Tror ärligt att dem hörde mig sjunga.. Jag hade en grön handväska i 4an och alla mobbade mig för jag hade en militärväska.
I 5an var tillsammans med Oscar och var typ dö kär i han och Michael Jackson, MJ hade likadan hatt som mig och dansade likadant som jag gjorde på skolgården. Förstog varför Oscar älskade mig, en kändis ville va som mig. Jag trodde att jag var typ starkast i klassen och sa typ till alla att jag kunnde slå nr dem, hehehe.
I 6an åt Lovisa hundgodis, slickade på en lycktstolpe och stankade en okänd tjej.
Jag bet lager i hans korvfingrar så han började skrika. Lovisa och jag satt i en rondel och käkade jordgubbar och glass. Lovisa och Oscar vågade inte strula efter 3 månader. Jag brukade ha på mig påfågel tights och en påfågel tröja och ha roseter i håret. Min farmor köpte premuration på kamratposten för 2 år, jag vill inte premurera längre :s. Jag ville vara kawaii i 6an efter vi hade gjort en planch om japan. Jag har asfula egobilder från 6an som är to hot for internet, så jag tänker aldrig lägga upp dem.. Robin, Lovisa och jag trodde vi var roligast i hela skolan i 6an och att alla älskade oss. Jag orkar inte skriva mer nu puss!



Eyebrows

Varken Moa eller jag har egentligen ögonbryn, that's the truth. För någon månad sedan gjorde vi "hack" i våra ögonbryn, det ångrar jag stort... Jag slant tyvärr med rakapparaten och ett av mina ögonbryn blev bortrakade...
Så, nu måste jag fylla i mina ögonbryn ganska mycket, Moa föddes bara utan ögonbryn...
Jaja, man får gilla läget, fast tyvärr har jag köpt fel färg på ögonbrynspennan så nu får jag gå runt med typ röda ögonbryn. Hemsk värld, right? ;)


Rack city bitch

Tobbe drog nyss och visst gjorde han en fin videoblogg? Jag förstörde tyvärr, usch.  JAJA, vi var bara hemma hos mig och råååsofta, låg mest och snacka osv. Nu har jag hjälp my mother from another brother med maten, tacos bitch. Måste käka, mjölka kossorna, måste käka, puzz!


chååååå Schelin

dtyujn


Hockey

Hej sötnosar, sitter kollar på hockey! Heheheh.

HAHAH


No rubrico

Tjena tjena, SÅ SKÖNT att äntligen ha tränat igen efter ett tag. "Det är inte tiden mellan jul och nyår som är som farligast för vikten, det är mellan nyår och jul." Ni fattar, right? Jaja, jag tränar ändå inte för att förlora vikt,
då skulle jag inte styrketräna? Eftersom muskler väger mer än fett... Många som inte vet det tyvärr? :o

Whatever, efter jag tränat blev det en lång och skön dusch och ett rått ägg ,usch, men är det muskler man vill bygga så... Just det, har fått hem mitt fina namnhalsband jag fick i julklapp också, supersött!
Här är en bild på det och en fin kofta jag köpte idag.



Miss muscle

Mamma ska köpa hem god sallad till mig, mums! Tills dess ska jag Kötta i hemmagymmet, äntligen!

Snyga pilder




Ice ice baby


SKULLE PUBLICERATS IGÅR

Erkilboy kom till oss förut så myste vi bara och kollade på American Pie. När han drog degade jag och Moa bara, föräldrarna berättade också att de har bokat Miami resan, WIHOOOO så jääkla glad! :D
 Moa och jag funderar också på att åka skridskor imorgon? Vet inte om jag kan tyvärr eftersom att jag slog mig förjävla hårt idag på foten! Jag skulle stå på händer och då sparkade jag upp foten så den fastna mot ett dörrhandtag så att dörren låstnade och ramlade ner över mig. Haha skadat, så fel det kan gå!

Moas guy


@Lovisa

Tja babes, ligger i sängen med Erkan och Lovisa. Saknat Erik fät mycket! Men ska vara social nu, puss!

How i met your mother in my ♥

Har inte orkat göra något idag, har legat i sängen hela dan, och ätit friterade bannan, hihihih.
Kollar på "how i met your mother" nu, roligt as häl!
Men nu börjar det så jag ska lägga mig i sängen igen! Puss!


Randomfakta

Hej igen, lite piggare nu i alla fall. Käkade en god fruktsallad, kollade på filmen Försvunnen och smsade med några sötnosar så kändes det redan bättre. Eftersom jag inte har ett liv idag så tänkte jag skriva några randomsaker om mig.

- Jag är rätt lång, 173. Plus att jag gillar att ha klackar...

- Jag ser ut som en riktig suedi, blåa ögon blondt hår

- Jag rider och kör fotboll, men jag får se om jag fortsätter med de båda. Har tröttnat lite, tror jag ska börja gymma istället? Gör det hemma för tillfället.

- Jag har ALDRIG blödit näsblod?

- Jag är svinrädd för maskar "/

- Jag var en RIKTIG nörd när jag var liten (bara för något år sedan, hallå?) hehe jag är väl det fortfarande MEN lite har man väl mognat

- Jag har ett stort intresse för musik, spelar bland annat gitarr och piano... Sjunga är väl inte min grej...

- Jag tycker att det är så jäkla korkat att röka!

- Jag snackar svenska (duuh?) engelska lite tyska och har försökt mig på så turkiska förbannat många gånger, börjat lite med ryska också, det går ju bra -.-

- Fick nyss ett "jobberbjudande" som var väldigt konstigt?

- Jag saknar mina ögonbryn! R.i.p.

- Jag saknar att ha pojkvän tror jag?

- Jag är en tr00ller, tro inte att jag är så seriös av mig, h3h3h3hh3.

- Jag väldigt lätt till tårar?

Okej, en hemlighet... Jag är inte äkte blondin, även om jag föddes som det? hohoho

- Missbrukar upp alla mina parfymer, TÖMMER DEM!

- Jag har bloggat i två år i mars

- Jag spenderar WAY to much time med Moa'

- Jag har något emot min ålder.

- Jag är en ganska "egen person"

- Jag längtar verkligen tills jag får spårväg i munnen, man får så fina tänder sedan...¨

- Jag hoppas verkligen Miami resan blir av!

- Jag gillar choklad, inte mycket annat godis

- Jag tycker killar ska ha arm och bröstmuskler också! Killar kan fan ha magRUTOR (inte muskler) bara de är smala! Real muscles is the sheit.

- Jag blir grinig om jag sover dåligt, förlåt alla det går ut över...

- Hehe, Moa has no eyebrows...




Gott nytt år babes

Sovit lääänge idag alltså! Behövdes verkligen, typ ùbertrött.
Kvällen igår var riktigt nice. Vi åkte till Ekerö och där blev schnack först för mig och Emma, sedan god mat och GOD dricka ;) trampade vi ut i kylan med Andreas. Svinkallt med tunna strumpbyxor och vingla omkring på klackarna. Själva OG var ute också så man behövde passa sig. När vi tappat känseln i benen drog vi in och shufflade in det nya året och stod på händer osv, GOTT NYTT ÅR!

Jag orkar inte blogga seriöst just nu, har ont i huvudet och är hungrig och ligger i sängen och ugglar så ni får några fula bilder från igår.


RSS 2.0